My latest posts and site recommendations
iPhone 12 reparation Uddevalla Torp
iPhone 12 reparation Uddevalla Torp

iPhone 12 reparation Uddevalla Torp

MOBIL REPARATION I UDDEVALLA TORP. LAGA IPHONE SAMSUNG SERVICE REPARATION

Vår motto är ”vi kommer till dig” och det gör vi för att våra kunder ska få det så enkelt och bekvämt som möjligt. Det enda ni behöver att göra är att plocka upp er telefon och boka en tid för iPhonereparation så kommer vi. Är du på jobbet? Inga problem vi kommer till dig. Eller har du bokat in en middag med vännerna, det är lungt vi kommer dit för att reparera iPhone 12 Pro Max. Alltså oavsett var du befinner dig inom Halmstad med omnejd så kommer vi till dig och reparera iPhone 13 Pro Max din trasiga telefon. Lagar trasig mobil iPhone

Byt batteri eller trasigt glas / skärm med med original reservdelar .

Reparera din iPhone 13 Pro Max själv och du hittar både reservdelar och verktyg. Förutom byte av skärm/display är de vanligaste reparationerna vi utför batteribyte,

KROSSAD SKÄRM?

Ibland är olyckan framme och du har tappat din fina laga telefon i backen och allt du ser är en krossad iPhone glas skärm. Men lugn detta kan vi enkelt hjälpa dig med, boka din reparation här och det tar endast 45 minuter. iPhone 12 reparation Uddevalla Torp

Leave a Reply

Your email address will not be published.